Robosite.nl logo Bel ons op 06 828 023 51

SEO specialist

Meteen beter gevonden worden

U wilt met uw site beter in Google gevonden worden?

Robosite zorgt voor snelheid, uniek design, backlinks en keywordoptimalisatie.

Offerte

Website met tekst en foto's laten maken

Ontbreekt het u aan SEO kennis?

U kunt 2 dingen doen. Of u doet het zelf m.b.v. onze 120 Google tips.

Of u besteedt het werk uit aan Robosite? Vraag vrijblijvend informatie en de prijs voor uw site op.

Offerte

SEO Roosendaal

Laat de optimalisatie en linkbuilding aan ons SEO Roosendaal over. Bel ons voor vrijblijvende informatie en uitleg hoe we werken.Om met uw website goed te scoren in Google zou het geweldig zijn als alle 8 factoren voor uw site in orde zijn. Zorg sowieso dat uw pagina's op uw keywords geoptimaliseerd zijn en u een goede titel en beschrijving opgeeft voor Google. Een zeer goed hulp hiervoor is de plugin Yoast SEO (gratis). Het is belangrijk dat alles goed werkt in de site en leesbaar is op alle mogelijke apparaten (mobiel, tablet, enz.). Deze dingen kunt u waarschijnlijk gewoon zelf uitvoeren, maar misschien ook niet. Linkbuilding doet practisch geen klant zelf, het is moeilijk en tijdrovend.

We hielpen al vele bekende en grote bedrijven aan topresultaten in Google. Als u mij belt op 06 828 023 51 leg ik u vrijblijvend alles in geuren en kleuren uit. Om alles op te schrijven wat SEO betreft is geen doen en we hebben zoiets al, 120 tips voor Google (7000 woorden).

De 8 belangrijke SEO-takenkeywords-iconKeywords

Optimaliseren van pagina's op bepaalde steekwoorden (keywords). Als dit professioneel gedaan wordt kan een hogere notering in Gooogle niet uitblijven.

laadtijd-iconLaadtijd

De laadtijd van een site kan snel verbeterd worden door afbeeldingen optimaliseren, cache te gebruiken (website laadt uit geheugen van uw browser).

linkbuilding-iconLinkbuilding

Door het schrijven van top content kunnen mensen naar uw artikelen gaan linken. Andere manieren zijn aanmelden op startpagina's en links ruilen met anderen.

social-media-iconSocial media

Regelmatig posts plaatsen op Facebook of Twitter helpt dat uw website beter gevonden wordt. Ook likes en plussen tellen hier mee voor social media signals.

Design

Google Rankbrain houdt d.m.v. bounce rates bij hoe snel mensen u site weer verlaten. Een top webdesign is nodig om ze te binden aan uw website.

Usability

Zorg dat alles binnen uw website goed werkt, nuttig is en ook begrepen wordt. Zorg ook zeker voor een duidelijke structuur in pagina's en posts.

Actieknoppen

U wilt dat mensen u gaan bellen, een offerte opvragen of een e-mail sturen, men moet hier letterlijk naar vragen door middel van duidelijke actieknoppen.

Mobielvriendelijk

Aangezien 60% van uw bezoekers uw site via mobiel bekijken is het design voor mobiel tegenwoordig erg belangrijk. Vergeet ook tablet niet.

Recensie 1

Bureau Robosite.nl in Roosendaal gaf ons geweldige adviezen en zorgde voor een veel betere vindbaarheid van onze site. Het is een bedrijf wat actief met u meedenkt om een zo goed mogelijke website tot stand te brengen. Als ik de kosten met de prestaties vergelijkt waar we met de praktisch eenmalige betaling goedkoop af. Hiervoor gaven wij aan Google AdWords een vermogen uit.

seo klant 1

Monique Jongejans
Etten-Leur

Recensie 2

Onze website steeg van plaats negen helemaal naar boven naar plaats een door de geweldige prestatie van robosite.nl. Ik had dit van tevoren niet voor mogelijk gehouden maar moet nu zeggen dat het echte SEO-specialisten zijn. Zeker als men beseft dat mijn concurrenten bijvoorbeeld Bol en Wehkamp zijn, en ik daar nu bovensta. Ongelooflijk!

seo klant 2

Johan Wulfse
A'dam

Recensie 3

Wij kregen met behulp van robosite.nl snel inzicht in de SEO werkzaamheden die nodig zouden zijn voor een betere zichtbaarheid. Uiteindelijk deden wij aan de hand van zijn tips een hoop werk en zij deden de linkbuilding. De resultaten liegen er niet om dus ik moet zeggen zeker een positief project.

seo klant 3

Ronnie van Zolder
Utrecht

Maak vandaag de beslissing om te investeren in een perfect SEO en begin met geld verdienen zoals vele bedrijven die u voorgingen.

- Martijn Assie / Webstick.nl

Vraag vrijblijvend een offerte op

Stel uw vragen, offerte aanvragen etc. via het onderstaande formulier. Beschrijf duidelijk de opdracht, zodat we u meteen een prijsschating kunnen geven. Met het invullen van uw telefoonnummer, geeft u automatisch toestemming dat een van onze SEO specialisten telefonisch contact met u opneemt.

Scroll naar boven